Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu Hlavné menu 10 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Teplé jedlá

Ostatné teplé jedlá

Aby bolo pečivo z kysnutého pečiva krajšie

Aby sa cesto pri pečení palaciniek nelepilo,

Aby sa knedle varené vo vode nepraskli,

Aby sa sypké zemiaky nerozvarili,

Aby sa vám kyslá omáčka nezrazila,

Aby sa zemiaky v šupe nerozvarili,

Ak nechcete aby sa vám zemiaky pri varení nerozvarili,

Ak potrebujete nastrúhať mäkký syr,

Ak robíte zemiakové placky,

Ak sa vám podarilo pripáliť ryžu,

Ak ste jedlo príliš prekorenili,

Ak ste jedlo spravili príliš pikantné,

Ak ste uvarili príliš hustú krupicovú kašu,

Ak vám prihorela ryža,

Ak vám začne na panvici horieť olej

Aké ovocie sa dáva do ovocných knedlí?

Ako sa varia ovocné knedle?

Akú teplotu musí mať tuk na vyprážanie?

Balíčky zo zeleniny

Bezvaječné fašírky

Biela kapusta pri dusení bude mäkšia

Bryndzové halušky budú pekné biele,

Cesto na palacinky si prelejte do džbánu

Cestoviny pri varení nevykypia,

Chlieb a pripálená chuť

Chutné mušle uvaríte tak,

Cukor do palaciniek nepatrí

Do strukovín počas varenia nikdy neprilievajte studenú vodu!

Červené rezance do polievky

Čo s pripálenou zeleninou?

Falošné zemiakové placky

Fantastické palacinky

Grilovaná paprika

Guľáš dochutíte...

Horčicová omáčka

Kedy budú vyprážané jedlá chrumkavé?

Keď varíme cestoviny

Keď varíte cestoviny s omáčkou platí,

Keď varíte ryžu,

Knedle

Kožka na pudingu sa vám nevytvorí,

Krabie tyčinky

Kyprá ryža

Kyslú smotanu pridávame do omáčok

Lepšie palacinky

Mliečna ryža sa nezlepí,

Mliečna ryžová kaša

Múku pri zahusťovaní jedál

Na prípravu väčšiny jedál možno namiesto kyslej smotany

Na pudingu nezostane po uvarení hrubá koža,

Nákypy podávame teplé

Obal na vyprážané šampiňóny

Olejový rozprašovač

Omáčky

Pach pri varení hríbov zmiernite tak,

Pečené zemiaky

Petržlenová ryža

Polievka alebo omáčka na kyslo s octom

Použitie octu

Použitý olej z panvice

Prečo sa ovocné knedle rozpadávajú?

Prečo sa zahusťovanie škrobom niekedy nepodarí?

Pri varení cestovín

Pri varení zemiakov

Príliš riedka polievka

Príloha z mrkvy

Rýchle jedlo- pečeň na cibuľke

Ryža po varení zostane pekne biela,

Ryža sa nám pri varení nebude lepiť,

Slaná žemľovka (na spotrebovanie starých rožkov)

Slepačia polievka zostane číra,

Smotanové omáčky a polievky sa nezrazia,

Stop prskajúcemu oleju

Strukové fazuľky ako zo záhrady

Varíme vo woku

Viedenská cibuľa- príloha k mäsu

Zahusťovanie múkou

Zapekaná zelenina nebude vodová,

Zapekané hríby

Zemiakové knedle budú mať lesklý povrch,

Zemiaky pečené na panvici pokrájajte na plátky,

Zemiaky varíme deň vopred

Špagety s bujónom

Ľahká večera

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Primátorské pirohy

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

26610563

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Katarína | Piatok 24.11.2017 |
ÚvodÚvodná stránka