Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Vyprážaný kaleráb

Názov: Vyprážaný kaleráb
Kategória: Zeleninové bezmäsité jedlá
Dátum pridania: 27.6.2007
Potrebujeme:

8 plátkov kalerábu
2 vajcia
múka
3 PL strúhaného syra
tuk na vyprážanie

Postup:

Očistený a umytý kaleráb pokrájajte na 1,5 cm hrubé kolieska. Do osolenej vriacej vody vložte kaleráb a 4-5 minút varte. Vody má byť len toľko, aby kaleráb bol zaliaty. Zmäknutý, nie do mäkka uvarený kaleráb vyberte, obaľte v múke, v rozšľahanom vajci a v postrúhanom syre. Vyprážajte v horúcom tuku z oboch strán do zlatohneda. Vyprážaný kaleráb podávajte so zemiakovou kašou a s paradajkami.

TIP: Kaleráb je aj vhodnou prílohou k mäsitým pokrmom.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Bryndzový koláč

Cesto rozdeľte na polovice. Jednu vyvaľkajte a dajte na plech. Z brynd ...


obr.jpg

FASHION SUMMER EVENT S BORISOM HANEČKOM


19. september 2019, ROYAL PALACE *****
Turčianske Teplice


 
kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28315927

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Olympia | Utorok 17.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka