Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Provensalské pečené mäso

Názov: Provensalské pečené mäso
Kategória: Hovädzie mäso
Dátum pridania: 4.4.2007
Potrebujeme:

1 kg hovädzieho mäsa
1 strúčik cesnaku
1 väčšia cibuľa
olej
150 ml vody
1 malý paradajkový pretlak
½ kg zeleného hrášku
klinčeky

Postup:

Cesnak pokrájaný na plátky uduste v oleji, potom v ňom opečte z oboch strán mäso. Prilejte vodu a paradajkový pretlak. Cibuľu rozrežte na 4 kusy, napichajte do nich klinčeky a špáradlami ich pripevnite na mäso. Mäso duste prikryté v hrnci asi 2 hod. Potom pridajte zelený hrášok a ďalej duste kým, nebude mäkké.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Sypaný tvarohový závin

Múku, cukor, prášok do pečiva dobre zmiešajte. Nahrubo vymastite plech ...


obr.jpg

FASHION SUMMER EVENT S BORISOM HANEČKOM


19. september 2019, ROYAL PALACE *****
Turčianske Teplice


 
kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28318606

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Eugénia | Streda 18.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka