Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Pikantná jarná plnka z troch druhov mäsa

Názov: Pikantná jarná plnka z troch druhov mäsa
Kategória: Mäso, ryby, údeniny
Dátum pridania: 6.3.2007
Počet porcií: 5
Čas prípravy: asi 90 min
Potrebujeme:

2 sáčky instantnej zeleninovej polievky
200 g bravčového pleca
200 g údeného mäsa
6 žemlí
1 hrsť mladej žihľavy
½ PL nasekanej pažítky
6 vajec
mleté čierne korenie
soľ
tuk a strúhanky do zapekacej misky
petržlenová vňať a pažítka na ozdobenie

Postup:

V 1,2 l vody rozpustite polievky a priveďte do varu. Mäso vykostite, vložte do vriaceho zeleninového vývaru a varte asi 40 min.
Žemle nakrájajte na menšie kocky. Žihľavu sparte, nechajte odkvapkať a nasekajte nadrobno. Mäso vyberte z vývaru a nakrájajte ho na kocky. Vývarom pokvapkajte žemle, nechajte vývar vsiaknuť a zmiešajte s mäsom, žihľavou, pažítkou a žĺtkami. Z bielkov ušľahajte sneh, ktorý vmiešajte do zmesi, osoľte a okoreňte. Zapekaciu misu vymažte tukom a vysypte strúhankou, dajte do nej plnku a v predhriatej rúre pri miernej teplote pečte asi 45 min.
Hotovú plnku nakrájajte na porcie, ozdobte petržlenovou vňaťou a pažítkou.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Ružová limonáda

Do pohára nalejeme ružový a mandľový sirup, citrónovú šťavu, dolejeme ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28322041

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava | Piatok 20.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka