Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Pečená kačica s jablkami a hrozienkovou omáčkou

Názov: Pečená kačica s jablkami a hrozienkovou omáčkou
Kategória: Jedlá z mäsa
Dátum pridania: 15.5.2012
Potrebujeme:

1 kačica, 500 g jabĺk, šťava z jedného citróna, 50 ml oleja, 300 ml hydinového vývaru, soľ, korenie, majorán
Hrozienková omáčka: 200 g hrozienok, 100 ml bieleho vína, 300 ml výpeku z kačice, 1 lyžica cukru, 1 lyžica medoviny

Postup:

Jablká olúpeme, nakrájame na osminky a pokropíme citrónovou šťavou, aby nesčerneli.
Očistenú kačicu osolíme, okoreníme, vnútri potrieme majoránom, naplníme šupkami z jabĺk a vložíme do pekáča vymasteného olejom. Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C a prelievame zmesou vývaru, medoviny a vína.
Po upečení kačicu vyberieme, necháme vychladnúť, odstránime šupky z jabĺk a vykostíme. Odoberieme časť výpeku na hrozienkovú omáčku do inej nádoby. Do pekáča so zvyškom výpeku vložíme jablká, posypeme majoránom a hore položíme vykostené porcie mäsa. Dáme späť do rúry a pečieme ešte 10 minút.
Odobratý výpek zvaríme do odparenia vody, vložíme hrozienka sparené vo víne, pridáme skaramelizovaný cukor a med. Omáčku dochutíme soľou a korením.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Sypaný tvarohový závin

Múku, cukor, prášok do pečiva dobre zmiešajte. Nahrubo vymastite plech ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28326554

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Móric | Nedeľa 22.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka