Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Ovocná koža z višní

Ovocna-koza1.JPG
Názov: Ovocná koža z višní
Kategória: Koláče a cukrovinky
Dátum pridania: 30.7.2013
Čas prípravy: 20 - 40 min. podľa druhu ovocia min
Čas varenia/pečenia: 5-8 hodín min
Potrebujeme:

1 kg vykôstkovaných višní (alebo iné ovocie – jahody, maliny, ríbezle, jablká, zmes ovocia ...)
3 banány
cukor podľa chuti – ja som cukor nedávala

Postup:

Z vykôstkovaných višní som zliala šťavu, aby výsledná hmota nebola riedka. Spolu s banánmi som ich pomixovala. Hmotu som natrela na plech na papier na pečenie. Z tejto hmoty mi vyšli 2 plechy. Treba nechať sušiť pri teplote 80 C cca 5-8 hodín. Ja som to sušila asi 4 hodiny večer a potom ešte ráno 2 hodiny. Nenechala som to cez noc, aby sa hmota príliš nepresušila. Výsledok by mala byť hmota, ktorá sa dá dobre odlupovať a je ohybná. Môže sa dať aj cukor, ja som cukor nedala, výsledná koža bola veľmi dobrá a osviežujúca.
Ovocná koža sa dá robiť aj z iného druhu ovocia – ak ovocie je menej šťavnaté, viac hutné, možno vyjdú aj 3 plechy “kože“.
Ešte mám zálusk urobiť jablkovú kožu a doplním k nej aj trochu medovky a škorice na vylepšenie :)


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Sypaný tvarohový závin

Múku, cukor, prášok do pečiva dobre zmiešajte. Nahrubo vymastite plech ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28327579

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Móric | Nedeľa 22.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka