Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu Hlavné menu 10 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Nátierka z pohánky

Natierka_z_pohanky.jpg
Názov: Nátierka z pohánky
Kategória: Nátierky, pomazánky, paštéty, maslá
Autor: Podravka
Dátum pridania: 4.10.2017
Potrebujeme:

150 g Lagris pohánky
1 ks pretlačeného strúčiku cesnaku
1 ks cibule nakrájanej na drobné kocky
2 ks sterilizovanej uhorky nakrájanej na drobné kocky (postrúhanej)
50 g zmäknutého masla
1 polievková lyžica horčice
2 polievkové lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
soľ

Postup:

Pohánku vysypte do vriacej osolenej vody, nechajte zovrieť a odstavte. Asi po 30 minútach sceďte a nechajte odkvapkať. K scedenej pohánke pridajte maslo, horčicu, cesnak, cibuľu, petržlenovú vňať a uhorku. Všetko poriadne premiešajte a dochuťte soľou.

TIP: Pohánka je prirodzene bezlepková potravina a je vyhľadávanou potravinou aj u ľudí trpiacich celiakiou. Možnosti jej využitia v kuchyni sú široké – pripraviť ju možno na slano, ale aj na sladko, servírovať ju môžete ako prílohu, použiť ju možno na prípravu rizota, dezertov, polievok alebo nátierok.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Primátorské pirohy

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

26661229

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Hilda | Pondelok 11.12.2017 |
ÚvodÚvodná stránka