Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Kapor na bylinkách

Názov: Kapor na bylinkách
Kategória: Mäso, ryby, údeniny
Dátum pridania: 6.3.2007
Počet porcií: 4
Čas prípravy: asi 45 min
Potrebujeme:

1 kapor
4 PL posekaných byliniek (pažítka, petržlenová vňať, bazalka)
1 kg zemiakov
1 cibuľa
4 PL oleja
šťavu z ½ citróna
mleté čierne korenie
soľ

Postup:

Kapra vypitvajte ostrým nožom rozrežte brušnú stranu od chvosta k hlave. Vyberte vnútornosti a odstráňte žlč. Hlavu odrežte nožom alebo za pomoci nožníc na hydinu. Kapra opláchnite, osušte a nakrájajte na porcie - podkovy.
Na panvici rozohrejte polovicu oleja a osolené podkovy na ňom z oboch strán opečte. Potom ich vložte do pekáča, posypte polovicu byliniek, trochu podlejte vodou a v predhriatej rúre pri miernej teplote pečte asi 20 min.
Cibuľu nakrájajte na kolieska, zemiaky umyte a uvarte v osolenej vode. Prudko schlaďte, olúpte, nakrájajte na kolieska a opečte na zvyšnom rozohriatom oleji. Zemiaky vyberte a na panvici opečte kolieska cibule.
Porcie kapra pokvapkajte citrónovou šťavou a posypte zvyšnými bylinkami. Podávajte s opečenými zemiakmi a cibuľou.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Talianske hovädzie roštenky

Roštenky na okrajoch narežte, naklepte, osoľte, okoreňte a potrite pre ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28085433

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Alfréd | Streda 19.6.2019 |
ÚvodÚvodná stránka