Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Jednoduché čínske rezance s prílohou

Názov: Jednoduché čínske rezance s prílohou
Kategória: Čínska a Japonská národná kuchyňa
Dátum pridania: 13.9.2007
Potrebujeme:

400 g kuracích pŕs
1 balík špagiet
sójová omáčka
med
olej
vývar (z kocky)
mleté čierne korenie

Postup:

Kuracie prsia nakrájajte na malé rezance. Osoľte, okoreňte čiernym korením. Marinádu pripravte zmiešaním sójovej omáčky a medu v pomere zhruba 1:4. Marinády môžete urobiť aj viac, keďže sa použije nielen na mäso ale aj na rezance. Mäso zalejte marinádou, dobre premiešajte a nechajte v chladničke minimálne 1 noc (minimálne 8 -9 hodín - za kratšiu dobu mäso nestihne dostatočne nasiaknuť marinádou). Pri kuracích prsiach zvýšte dobu marinovania až na 2 dni.
Do woku, ktorý je na silnom plameni, pridajte olej a wok poriadne rozpáľte. Opatrne pridajte mäso a dobre miešajte, aby sa mäso nepripálilo. Keď je mäso jemne opražené, pridajte vývar z bujónu. Plameň stlmte, wok prikryte a nechajte dusiť. Podľa návodu na obale špagiet, vodu nechajte zovrieť a pridajte na polovice zlomené klasické špagety. Špagety varte 8 - 9 minút (podľa kvality špagiet). Po tejto dobe ich preceďte a hneď (bez preplachovania v studenej vode) dajte do veľkého woku s rozpáleným olejom na silnom plameni. Olej použite v primeranom množstve, nie veľa a nie málo. Špagety sa začnú hneď pražiť, preto ich musíte miešať. Za neustáleho miešania (inak sa pripečú alebo zlepia), po 1 minúte primiešajte zvyšok marinády (aspoň ½ dl marinády, čím viac tým lepšie, ale nie až príliš). A opäť miešajte, aby sa nezlepili. Asi po 2 - 3 minútach sú rezance hotové. Mäso odstavte a spolu so špagetami podávajte ešte teplé.

TIP: Prípadne miesto kuracieho mäsa môžete použiť bravčové mäso bez mastných častí.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Sypaný tvarohový závin

Múku, cukor, prášok do pečiva dobre zmiešajte. Nahrubo vymastite plech ...


obr.jpg

FASHION SUMMER EVENT S BORISOM HANEČKOM


19. september 2019, ROYAL PALACE *****
Turčianske Teplice


 
kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28318096

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Eugénia | Streda 18.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka