Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Chrbát z jeleňa s batatovým gratinom, petržlenovým pyré a čokoládou

Chrbat z jelena.jpg
Názov: Chrbát z jeleňa s batatovým gratinom, petržlenovým pyré a čokoládou
Kategória: Zverina, divina
Autor: Signature Restaurant, Bar & Lounge hotel Mercure, Bratislava Centrum
Dátum pridania: 27.11.2015
Potrebujeme:

180 g jelení krk
200 g sladké zemiaky (batátov)
2 dcl smotana na šľahanie
2 g tymián
100 g petržlen
1 dcl plnotučné mlieko
soľ
čierne korenie
0,5 dcl demi-glace
5 g čokoláda Callebaut

Postup:

Chrbát ochuťte soľou a korením a varte metódou sous-vide – mäso vákuovo zabaľte do špeciálneho plastového obalu a pomaly varte vo vode zohriatej na 60°C približne 40 minút. Mäso vyberte a nakoniec ho len sprudka opečte na panvičke s maslom, aby chytilo kôrku.
Zemiaky očistite a nakrájajte na tenké, 1,5 milimetrové plátky, ideálne na nárezovom stroji. Ukladajte do formy po vrstvách a každú prelievajte smotanou, ochuťte soľou, korením a nasekaným tymiánom. Dajte zapiecť do rúry na 150°C na 35 minút – zemiaky musia byť mäkké a smotana odparená.
Nakrájaný petržlen uvarte v mlieku na miernom ohni a rozmixujte na pyré, ktoré následne prepasírujte. Dochuťte soľou, čiernym korením a kým je ešte teplé, vmiešajte do neho kocku masla.
Demi – glace zohrejte, zahustite čokoládou a dochuťte.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Sypaný tvarohový závin

Múku, cukor, prášok do pečiva dobre zmiešajte. Nahrubo vymastite plech ...


obr.jpg

FASHION SUMMER EVENT S BORISOM HANEČKOM


19. september 2019, ROYAL PALACE *****
Turčianske Teplice


 
kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

28317287

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Eugénia | Streda 18.9.2019 |
ÚvodÚvodná stránka