Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Ryžové fašírky plnené mletým mäsom

Názov: Ryžové fašírky plnené mletým mäsom
Kategória: Mleté mäso
Autor: Alžbeta z FÍNSKA
Dátum pridania: 8.9.2006
Čas prípravy: 60 min
Čas varenia/pečenia: 25 min
Obsah kalórií/porcia: 125 kcal
Potrebujeme:

ryža
mleté mäso
4 cibule
2 strúčiky cesnaku
2 vajcia
korenie
soľ

Postup:

Ryžu uvarte vo vode ale aby sa nerozvarila len aby zmäkla. Uvarenú ryžu sceďte a opláchnite čistou vodou. Vodu nechajte stiecť. Vychladnutú ryžu pomeľte na mlynčeku na mäso, ale pozor, ryža musí byť suchá.
Mleté mäso uduste na troche oleja s posekanou cibuľou, soľou a korením. Nechajte ho vychladnúť.
S pomletej ryže tvarujte guľky ľubovolnej veľkosti. V ruke si utvorte placku do vnútra vkladajte mäso a uzavrite placku z ktorej sformujte fašírku. Naplnené fašírky namočte v rozšľahaných vajíčkach a pečte ich na oleji z oboch strán. Podávajte so zeleninovým šalátom a s chlebom.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 

Kuracie stehná na banáne

Kuracie stehná predvarte, potom dajte na plech, obložte banánmi, polej ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

20322636


Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Gašpar | Štvrtok 29.1.2015 |
Úvodná stránka