Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Ryžové fašírky plnené mletým mäsom

Názov: Ryžové fašírky plnené mletým mäsom
Kategória: Mleté mäso
Autor: Alžbeta z FÍNSKA
Dátum pridania: 8.9.2006
Čas prípravy: 60 min
Čas varenia/pečenia: 25 min
Obsah kalórií/porcia: 125 kcal
Potrebujeme:

ryža
mleté mäso
4 cibule
2 strúčiky cesnaku
2 vajcia
korenie
soľ

Postup:

Ryžu uvarte vo vode ale aby sa nerozvarila len aby zmäkla. Uvarenú ryžu sceďte a opláchnite čistou vodou. Vodu nechajte stiecť. Vychladnutú ryžu pomeľte na mlynčeku na mäso, ale pozor, ryža musí byť suchá.
Mleté mäso uduste na troche oleja s posekanou cibuľou, soľou a korením. Nechajte ho vychladnúť.
S pomletej ryže tvarujte guľky ľubovolnej veľkosti. V ruke si utvorte placku do vnútra vkladajte mäso a uzavrite placku z ktorej sformujte fašírku. Naplnené fašírky namočte v rozšľahaných vajíčkach a pečte ich na oleji z oboch strán. Podávajte so zeleninovým šalátom a s chlebom.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 

Kapor na mandliach

Porcie kapra pokvapkajte citrónovou šťavou a nechajte chvíľku odležať. ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

19480468


Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava | Sobota 20.9.2014 |
Úvodná stránka