Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Riedená cukrárska kakaová poleva

Názov: Riedená cukrárska kakaová poleva
Kategória: Krémy, náplne, polevy, pudingy, peny, želé
Dátum pridania: 8.9.2006
Potrebujeme:

200 g cukrárskej kakaovej polevy
50 g stuženého pokrmového tuku (alebo 30 g oleja)

Postup:

Stužený pokrmový tuk (olej) zohrejte asi na 40-50 °C, pridajte pokrájanú cukrársku kakaovú polevu a vymiešajte nad parou vo vodnom kúpeli na tekutú polevu.

TIP: Pre zlepšenie farby môžete pridať 1 PL kakaového prášku.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 

Gratinované Dauphinios

Zemiaky očistite, umyte, osušte a nakrájajte na asi 0,5 cm široké plá ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

19174934


Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Magdaléna | Utorok 22.7.2014 |
Úvodná stránka