Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Marináda (pác) na grilované rebierka

Názov: Marináda (pác) na grilované rebierka
Kategória: Marinády na grilovanie
Dátum pridania: 17.5.2007
Potrebujeme:

olej
bobkový list
celé borievky
celé čierne korenie
červené víno
citrón (podľa chuti)
med
šťava alebo balsamikový ocot
soľ

Postup:

Všetky suroviny spolu pomiešajte, ochutnajte a dochuťte podľa vlastných požiadaviek. Pácom zalejte bravčové rebierka alebo iné typy mäsa, tak, aby boli kompletne ponorené a aspoň 3 dni pred grilovaním. Každý deň treba mäso otáčať, aby všetky chute prenikli so celého mäsa. Ako príloha je vhodný grilovaný baklažán potretý olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom. Výborná je k nemu aj omáčka z syra v črievku, kyslej smotany a soli

TIP: Obmien je veľa, napr. so sójovou omáčkou, s bylinkami podľa chuti, s karí korením, cesnakom, kôprom. Pred použitím musia byť vychladené.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 

Pikantný jahňací guláš

Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji. Pridajte na kocky nakrájané ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

20047088


Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Judita | Piatok 19.12.2014 |
Úvodná stránka