Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Marináda (pác) na grilované rebierka

Názov: Marináda (pác) na grilované rebierka
Kategória: Marinády na grilovanie
Dátum pridania: 17.5.2007
Potrebujeme:

olej
bobkový list
celé borievky
celé čierne korenie
červené víno
citrón (podľa chuti)
med
šťava alebo balsamikový ocot
soľ

Postup:

Všetky suroviny spolu pomiešajte, ochutnajte a dochuťte podľa vlastných požiadaviek. Pácom zalejte bravčové rebierka alebo iné typy mäsa, tak, aby boli kompletne ponorené a aspoň 3 dni pred grilovaním. Každý deň treba mäso otáčať, aby všetky chute prenikli so celého mäsa. Ako príloha je vhodný grilovaný baklažán potretý olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom. Výborná je k nemu aj omáčka z syra v črievku, kyslej smotany a soli

TIP: Obmien je veľa, napr. so sójovou omáčkou, s bylinkami podľa chuti, s karí korením, cesnakom, kôprom. Pred použitím musia byť vychladené.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.

kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 

Ražniči z bravčového mäsa s cibuľou

Sviečkovicu umyte, osušte obrúskom a pokrájajte na malé tenké plátky, ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

19209024


Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Marta | Utorok 29.7.2014 |
Úvodná stránka