Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu Hlavné menu 4 Prechod na navigáciu Hlavné menu 5 Prechod na navigáciu Hlavné menu 6 Prechod na navigáciu Hlavné menu 7 Prechod na navigáciu Hlavné menu 8 Prechod na navigáciu Hlavné menu 9 Prechod na navigáciu Hlavné menu 10 Prechod na navigáciu vodorovná
CoUvarit - recepty

Bravčová sviečkovica v hubovej omáčke

Názov: Bravčová sviečkovica v hubovej omáčke
Kategória: Bravčové mäso
Dátum pridania: 6.11.2006
Potrebujeme:

800 g bravčovej sviečkovice
40 g masla
160 g šampiňónov
80 g kuriatok
1,5 malých šalotiek
12 g masla
1 malý kel
60 g vývaru
1 menšie vajce
2 dl madeiry
½ PL sušenej majoránky
alobal
0,2 dl olivového oleja
2 dl šťavy pod mäso
mleté čierne korenie
soľ

Postup:

Odblanenú sviečkovicu osoľte, okoreňte a opečte na horúcom tuku. Šampiňóny a kuriatka nakrájajte nadrobno. Šalotky ošúpte a nakrájajte na kocky. Spolu uduste na masle a nechajte vychladnúť. Kelovú hlávku rozoberte a listy a krátko povarte v osolenej vode. Potom listy osušte a rozprestrite na alobal. Huby zmiešajte s výpekom, vajcom, dochuťte soľou, korením a majoránkou. Vymiešajte a natrite na kelové listy. Sviečkovicu položte na listy, zrolujte a dajte do pekáča. Osoľte, okoreňte a pokvapkajte olivovým olejom. Vo vyhriatej rúre pečte 20 - 30 min. Potom vyberte a pred krájaním nechajte odstáť. Do výpeku pridajte šťavu pod mäso, prilejte madeiru a povarte.


 
Aj vy máte zaujímavý recept, o ktorý by ste sa chceli podeliť s ostatnými?
Pošlite nám ho! My ho radi zverejníme.
kuchyna.jpg

Čo potrebujete k príjemnému pocitu v kuchyni?

Ponúkame vám zaujímavé články o kuchyniach, ich rekonštrukcii a možnosti vybrať si z ponuky odborných firiem na rekonštrukcie.


 
Zhoda-partnerov.jpg

Zhoda partnerov podľa dátumu narodenia


Partnerská zhoda, zhoda na pracovisku, s najbližšími ..... Prečo sa dejú veci ako sa dejú? To všetko nám môžu ozrejmiť čísla. Podľa dátumu narodenia v numerológii nájdeme odpovede na mnohé otázky.
Vypočítajte si svoju zhodu!


 

Plnený biftek so smotanovými zemiakmi

Sviečkovú nakrájajte na vysoké hranoly, ktoré päsťou naklepte. Osoľte ...


kuchyna 1.jpg

Radíme pri výbere novej kuchyne

Ak sa rozhodujete pre novú kuchyňu, mali by ste si v prvom rade odpovedať na niekoľko zásadných otázok.


 

25603658

Úvod | Mapa stránok | RSS | Meniny má Vieroslava | Streda 29.3.2017 |
ÚvodÚvodná stránka